smsWanneer u gewend bent om nieuwsbrieven te versturen dan weet u dat de respons hierop soms frustrerend laag zijn (maar ook soms verrassend hoog).
U heeft uzelf waarschijnlijk ook wel eens afgevraagd of het niet handiger zou zijn om uw klanten een persoonlijke sms te sturen.
Net zoals een nieuwbrief maar dan rechtstreeks naar het mobiele nummer van uw klant.

Dat kan nu!

Op dezelfde manier waarop u uw nieuwsbrief maakt en verstuurt kunt u nu ook SMS berichten aanmaken op uw website en daarin op dezelfde manier refereren aan artikelen en aanbiedingen.

90procentWij zijn erg enthousiast over de mogelijkheden van AcyMailing als nieuwsbriefcomponent, dat weet u. Sinds kort heeft Acyba (de fabrikant van AcyMailing) een nieuw component gebouwd met de naam AcySMS. Hiermee kunt u de bovengenoemde acties dus uitvoeren. Het geeft dezelfde statistieken als AcyMailing, u kunt op dezelfde manier campagnes opzetten en in het backend van uw website de antwoorden op uw SMSjes nalezen.

In tegenstelling tot nieuwsbrieven worden smsberichten in 95% van de gevallen gelezen. 90% van de ontvangers leest het bericht zelfs binnen 5 minuten.

Met AcySMS kunt u

  • Gepersonaliseerde smsberichten versturen.
  • Mededelingen sturen aan uw klanten die heel belangrijk zijn.
  • Automatisch berichten versturen zoals: Gefeliciteerd met je verjaardag Marco!
  • Uw gebruikers filteren voor op een groep afgestemde berichten.
  • Marketingcampagnes opzetten met vervolgberichten.

Wanneer u een webshop heeft kunt u bijvoorbeeld

  • een kortingscoupon verzenden.
  • berichten versturen wanneer een product is verzonden.

mobile-marketingOm dit mogelijk te maken moet het Component AcySMS in uw website worden geïnstalleerd en ingericht. Dat is een bewerkelijk klusje. Wij kunnen dit voor €170,00 voor u doen. Daarnaast zult u een account moeten aanvragen bij een van de organisaties die bulk-sms-berichten versturen. In Nederland heeft u daarvoor de keuze uit een aantal verschillende.
De provider met de beste prijs/mogelijkheden-verhouding is naar onze mening BulkSMS. Hier koopt u bijvoorbeeld 1000 eenheden voor €32,50. Daarmee verzendt u voor iets meer dan drie cent per ontvanger een bericht. Uw eigen provider doet dat niet goedkoper.

Wij zijn enthousiast. U ook?

Klik dan hier voor het aanvraagformulier, dan kunt u morgen aan de slag!

Twitter

OnPole Webdesign

Amateurjager mist konijn, maar schiet zwembad lek http://t.co/sWUq4ysDrB via @FormiDogNL @FormiCatNL @FormiPetNL

OnPole Webdesign

Zoek je een vrijwilligersklusje? Joomla expert/ designer http://t.co/8T5ZTBj7V4 via @HaagsAsiel #joomla #vrijwilligerswerk #honden #katten

OnPole Webdesign

RT @sanderpotjer: At the moment Joomla 3 end of life will not be before end of 2018, can only be extended. Use Joomla 3 now, no migration f…

OnPole Webdesign

Heeft uw website of -shop een SSL certificaat nodig? Laat Google u zakken? http://t.co/Y02zie3WN6 #joomla #webshop #webwinkel #Google

OnPole Webdesign

Weet je wat ook mooi is? De Wezepse Heide! http://t.co/zkHuHoADq7 #wezepseheide #hondenbaan #hond #afvallen #dieet #psychiater

Volg OnPole Webdesign op Twitter

Nieuws Ontvangen?

Een paar maal per jaar versturen we een nieuwsbrief. Niet alleen met nuttige informatie maar ook met kortingsbonnen.
nieuws icon w
Nieuws
nieuwsbrief icon w
Nieuwsbrief

blog icon w
Blog

vacature2 icon w
Vacatures

user icon w
Uw gegevens

contact icon w
Contact

Aanmelden en afmelden