Google-LogoU heeft eindelijk een mooie website... en dan wilt u natuurlijk ook "op de eerste pagina" van Google staan. Nét onder de sponsored links. Toch?
Wij vinden van wel natuurlijk. Maar om dát voor elkaar te krijgen zal de zoekmachineoptimalisatie van uw website goed voor elkaar moeten zijn.
Zoiets is, met de steeds wijzigende  algoritmes van Google, moderne wetenschap.

Wij van OnPole adviseren in élke offerte voor een nieuwe website om een extra component te installeren waarmee het beheer van zoekwoorden en links een stuk eenvoudiger wordt. Maar zelfs dan is het nog een tijdrovende klus. Het optmaliseren van de SEO (Search Engine Optimalisatie) voor een website is namelijk nooit klaar. Bij elke update van Google wijzigen de parameters. En dan kunt u weer opnieuw beginnen. Want ...u wilt niet terugvallen in de moeizaam opgebouwde zoekresultaten. Toch?

Een recent voorbeeld: niet lang geleden is de Google update Penguin 2.0 uitgebracht (vooral bedoeld om spams te voorkomen). Daar heeft u niets van gemerkt.
Google wijzigt in die updates (waar u dus helemaal niets van merkt) factoren die de ranking van websites bepalen. Niet altijd en ook niet allemaal (er blijven ook factoren hetzelfde), maar ze wijzigen wel. En dat heeft ook gevolgen voor úw positie.

Van alle factoren die de ranking mede bepalen hebben Backlinko en Single Grain een prachtig overzicht gemaakt. Hiervoor is geput uit allerlei blogs (zelfs die van Matt Cutts - hoofd van de afdeling webspam bij Google). Het resultaat hiervan ziet u hieronder: een schitterend overzicht met 200 factoren die door Google gebruikt worden bij de ranking van webpagina's in zoekresultaten.

3 tips:

  1. Dit infogram uitprinten, onder elkaar plakken en in een trappenhuis hangen (want: ruim 5 meter hoog)!
  2. SEO component in de website laten plaatsen en dat samen met OnPole inregelen (dat helpt).
  3. OnPole bellen voor een Google Adwords Campagne (dat helpt nog beter).

200-ranking-factoren-van-Google

 

Twitter

OnPole Webdesign

Amateurjager mist konijn, maar schiet zwembad lek http://t.co/sWUq4ysDrB via @FormiDogNL @FormiCatNL @FormiPetNL

OnPole Webdesign

Zoek je een vrijwilligersklusje? Joomla expert/ designer http://t.co/8T5ZTBj7V4 via @HaagsAsiel #joomla #vrijwilligerswerk #honden #katten

OnPole Webdesign

RT @sanderpotjer: At the moment Joomla 3 end of life will not be before end of 2018, can only be extended. Use Joomla 3 now, no migration f…

OnPole Webdesign

Heeft uw website of -shop een SSL certificaat nodig? Laat Google u zakken? http://t.co/Y02zie3WN6 #joomla #webshop #webwinkel #Google

OnPole Webdesign

Weet je wat ook mooi is? De Wezepse Heide! http://t.co/zkHuHoADq7 #wezepseheide #hondenbaan #hond #afvallen #dieet #psychiater

Volg OnPole Webdesign op Twitter

Nieuws Ontvangen?

Een paar maal per jaar versturen we een nieuwsbrief. Niet alleen met nuttige informatie maar ook met kortingsbonnen.
nieuws icon w
Nieuws
nieuwsbrief icon w
Nieuwsbrief

blog icon w
Blog

vacature2 icon w
Vacatures

user icon w
Uw gegevens

contact icon w
Contact

Aanmelden en afmelden