RonaldJD2013 migratieTijdens de Nederlandse Joomla!Dagen die op 20 en 21 april 2012 gehouden werden in Conferentiecntrum Woudschoten in Zeist hebben Ronald Pijpers en Dick Verschuur drie presentaties verzorgd.

Op de zaterdagochtend  gaf Ronald een drukbezochte presentatie over de migratie van Joomla 1.5 naar Joomla 2.5+. Ronald wordt in Nederland als een expert op dit terrein gezien. De grote belangstelling voor zijn presentatie is een indicatie dat nog steeds veel websites gemigreerd zullen moeten worden.

Migratie van Joomla 1.5 naar 2.5 (of 3)

Vorig jaar had Ronald over het zelfde onderwerp ook al een presentie gegeven. Maar omdat er in 12 maanden heel veel veranderd is en de actualiteit (gehackte websites) er ook om vraagt mag dit onderwerp eigenlijk niet ontbreken. De pdf versie van de presentatie over het migreren van 1.5 naar 2.5 kunt u hier downloaden.

Heel druk was het tijdens Ronald's presentatie over hoe Joomla te koppelen met (bijvoorbeeld) Exact, AccountView, Mamut, OpenERP en andere systemen. Je kunt natuurlijk in veertig minuten geen diepte aangeven in een onderwerp dat zoveel omvattend is als dit. Dat bleek ook wel aan de stortvloed van vragen na Ronald's verhaal.

Koppel Joomla met andere systemen

De pdf versie van de presentatie over koppelingsmogelijkheden kunt u hier downloaden.

 jd2013 acymaling dick

Op de zondagmiddag gaf Dick in de kapel een presentatie over het nieuwsbriefcomponent AcyMailing. Een intieme locatie voor een klein onderwerp.

Een nieuwsbrief sturen is voor veel beheerders een uitdaging. Eerst moet de nieuwsbrief een vormgeving krijgen. Dan moet de inhoud bepaald worden.

En dan is er natuurlijk ook de vraag: waarmee doe je het? Via een oplossing buiten Joomla… of kies je voor een nieuwsbriefcomponent. In het laatste geval is AcyMailing een belangrijke optie. Ook hier bleek veertig minuten véél te kort.

Nieuwsbrieven maken met AcyMailingDe pdf versie van de presentatie van Dick kunt u hier downloaden.
 
 
 
 

Twitter

OnPole Webdesign

Amateurjager mist konijn, maar schiet zwembad lek http://t.co/sWUq4ysDrB via @FormiDogNL @FormiCatNL @FormiPetNL

OnPole Webdesign

Zoek je een vrijwilligersklusje? Joomla expert/ designer http://t.co/8T5ZTBj7V4 via @HaagsAsiel #joomla #vrijwilligerswerk #honden #katten

OnPole Webdesign

RT @sanderpotjer: At the moment Joomla 3 end of life will not be before end of 2018, can only be extended. Use Joomla 3 now, no migration f…

OnPole Webdesign

Heeft uw website of -shop een SSL certificaat nodig? Laat Google u zakken? http://t.co/Y02zie3WN6 #joomla #webshop #webwinkel #Google

OnPole Webdesign

Weet je wat ook mooi is? De Wezepse Heide! http://t.co/zkHuHoADq7 #wezepseheide #hondenbaan #hond #afvallen #dieet #psychiater

Volg OnPole Webdesign op Twitter

Nieuws Ontvangen?

Een paar maal per jaar versturen we een nieuwsbrief. Niet alleen met nuttige informatie maar ook met kortingsbonnen.
nieuws icon w
Nieuws
nieuwsbrief icon w
Nieuwsbrief

blog icon w
Blog

vacature2 icon w
Vacatures

user icon w
Uw gegevens

contact icon w
Contact

Aanmelden en afmelden