ronald jd12Tijdens de Nederlandse Joomla!Dagen die op 20 en 21 april 2012 gehouden werden in Conferentiecntrum Woudschoten in Zeist hebben Ronald Pijpers en Dick Verschuur twee presentaties verzorgd.
 
Dick gaf in in de ochtenduren een korte inleiding over de Content Construction Kit Zoo (YooTheme) en toonde met een paar kleine voorbeelden hoe OnPole het gebruikt bij de bouw van websites.
In die beschikbare tijd (45 minuten) is het natuurlijk onmogelijk om diep op de uitgebreide mogelijkheden van Zoo in te gaan. De presentatie was dan ook hoofdzakelijk bedoeld om collega's en belangstellenden te inspireren.


De mogelijkheden van Yootheme ZooDe pdf versie van de presentatie van Dick kunt u hier downloaden.
 
Ook op zaterdag, maar na de middagbreak verzorgde Ronald in de grote zaal een heldere step-by-step tutorial over het migreren van een Joomla! 1.5 website naar versie 2.5.
Gezien de veranderingen die dit jaar plaats zullen gaan vinden is dit een belangrijk onderwerp. Dat was niet alleen te merken aan de grote belangstelling in de zaal maar ook aan het aantal uitnodigingen die Ronald inmiddels  ontvangen heeft van allerlei Joomla gebruikersgroepen in het land.
Daar blijkt buitengewoon veel behoefte aan heldere informatie en advies over de juiste werkzijze. Ronald is inmiddels een authoriteit op dit onderwerp.
 

Migratie van Joomla 1.5 naar Joomla 2.5

De pdf versie van de presentatie van Ronald kunt u hier downloaden.
U kunt deze presentatie ook via Slideshare bekijken.
 
 

Twitter

OnPole Webdesign

Amateurjager mist konijn, maar schiet zwembad lek http://t.co/sWUq4ysDrB via @FormiDogNL @FormiCatNL @FormiPetNL

OnPole Webdesign

Zoek je een vrijwilligersklusje? Joomla expert/ designer http://t.co/8T5ZTBj7V4 via @HaagsAsiel #joomla #vrijwilligerswerk #honden #katten

OnPole Webdesign

RT @sanderpotjer: At the moment Joomla 3 end of life will not be before end of 2018, can only be extended. Use Joomla 3 now, no migration f…

OnPole Webdesign

Heeft uw website of -shop een SSL certificaat nodig? Laat Google u zakken? http://t.co/Y02zie3WN6 #joomla #webshop #webwinkel #Google

OnPole Webdesign

Weet je wat ook mooi is? De Wezepse Heide! http://t.co/zkHuHoADq7 #wezepseheide #hondenbaan #hond #afvallen #dieet #psychiater

Volg OnPole Webdesign op Twitter

Nieuws Ontvangen?

Een paar maal per jaar versturen we een nieuwsbrief. Niet alleen met nuttige informatie maar ook met kortingsbonnen.
nieuws icon w
Nieuws
nieuwsbrief icon w
Nieuwsbrief

blog icon w
Blog

vacature2 icon w
Vacatures

user icon w
Uw gegevens

contact icon w
Contact

Aanmelden en afmelden